Yachtcontrol

Yachtcontrol

De oprichters van Yachtcontrol zijn enthousiaste watersporters die vanuit hun ICT achtergrond software hebben ontwikkeld, welke geschikt is voor aan boord van schepen. Met hun ervaring in het ontwikkelen van software en multimedia zijn zij er in geslaagd om een gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd programma te schrijven, waarmee watersporters aan boord de beschikking hebben over de meest actuele weer- en navigatiegegevens. Ook biedt Yachtcontrol een betaalbare oplossing voor het gebruik van Internet en e-mail aan boord

 

Assortiment

Het Yachtcontrol netwerk programma
zorgt voor een virusvrije internetverbinding aan boord. Naast email mogelijkheden heeft de gebruiker diverse weer- en informatieservices ter beschikking zoals, navtexberichten / weerkaarten / voorspellingen / kansverwachting / regenradar / satellietbeelden / info over aanlooproutes, VHF kanalen, telefoonnummers van havens, bezienswaardigheden en restaurants. Dit van meer dan 1000 haven in west europa. Het programma zorgt ervoor dat de gebruiker de verbruikskosten zo laag mogelijk kan houden.


Yachtcontrol navigatieprogramma
Het Yachtcontrol navigatieprogramma is een Nederlandstalig programma waarbij de gebruiker ziet waar hij/zij vaart en inzicht heeft in navigatiegegevens zoals wind, diepte en snelheid. Het heeft een hoge gebruiksvriendelijkheid. Standaard stuurt het programma de ingevoerde route terug naar de repeaters en/of stuurautomaat.


Fanless MiniBoordPC

Yachtcontrol levert een fanless MiniBoordPC. Volledig afgestemd op de watersporter. In combinatie met een TV tuner is het scherm van de PC ook te gebruiken als TV. Standaard is de MiniBoordPC uitgerust met cd/dvd lezer en schrijver. De combinatie van het Yachtcontrol netwerk en navigatieprogramma en de MiniBoordPC voorziet in een complete oplossing voor aan boord.


Raymarine E-scherm te koppelen met de PC

Naast het Yachtcontrol navigatieprogramma levert Yachtcontrol het Raytech navigatieprogramma. Dit programma is bijzonder geschikt om een Raymarine Escherm te koppelen met de PC. Het grote voordeel hiervan is dat de navigatiekaarten gedeeld kunnen worden. Naast de standaard functionaliteiten zoals het maken van routes en waypoints wordt er ook radaroverlay geboden.

Al onze producten kunt u vinden in onze webwinkel op www.yachtcontrol.nl

 

Contact

Voor meer informatie, belt u  +31 (0)38-3338336 of stuur een e-mail naar info@yachtcontrol.nl

Geen reacties.

Beantwoorden