Wishful Sailing zeilvakanties

Wishful Sailing zeilvakantie

De expert organisatie voor verrassende zeilvakanties, boot-verhuur, zeiljacht, zeiljachten , catamaran-zeilen, catamaran-verhuur, zeilboot, jachthuur, en zeilboten huren, flottielje, meezeilen, bootverhuur, jachtverhuur en zeilen met persoonlijke aandacht in o.a. Griekenland, Kroatie, Italie en Turkije en 30 andere landen. Welkom aan boord bij de Wishful Sailing Company. De snelst groeiende organisatie op het internet voor verrassende zeilvakanties met persoonlijke aandacht.

Geen verassingen achteraf

Wishful Sailing Company biedt enkel en alleen beschikbare jachten aan inclusief alle verplichte kosten zonder verrassingen achteraf.

Het netwerk van Wishful Sailing Company garandeert u de mooiste zeiljachten waar ook ter wereld uit het grootste aanbod van zeiljachtverhuur wereldwijd online. De organisatie werkt samen met meer dan 180 partners wereldwijd. Hun aanbod beslaat meer dan 3.500 zeiljachten in 42 landen en bijna 200 havens. Wij zijn hiermee de grootste aanbieder van zeiljachten online in de Benelux.

Flottielje zeilen

Flottielje zeilen kan bij Wishful Sailing o.a. in Griekenland, Kroatie, Turkije en Italië. In deze opzet heb je maximale vrijheid van zelfstandig varen plus de professionele ondersteuning in het gebied van jouw keuze. Ondersteuning van onze deskundige flottielje leiders bestaat uit gebiedsinformatie, de weersomstandigheden, de havens, de baaien, de gewoontes en tradities en last but not least de betere plekjes aan de wal.

 

, , , ,

1 Reactie naar “Wishful Sailing zeilvakanties”

  1. Fred Zegt:

    Wij hebben hier een leuke vakantie met deze organisatie.

    Beantwoorden

Beantwoorden