Wildwind zeilvakanties

26 oktober 2012

Aanbieders, Griekenland, Leren

Wat maakt Wildwind zeilvakanties zo speciaal?

De Beste Locatie – Onze basis van Wildwind zeilvakanties is het vissersdorpje Vassiliki op het prachtige Griekse eiland Lefkas met zijn paradijslijke stranden en ongelooflijke mooie baaien. Lefkas staat bekend als de parel van de Ionische zee. Dit is de locatie voor jouw zeilvakantie. De accommodatie staat midden in een prachtig landschap met parkachtige allure. Je kijkt uit over de baai naar de eilanden Ithaca en Kfephalonia. Mooier vind je nergens! Te meer daar de korte vlucht van slechts 2 uur 50 mins en ’n uur durende autotocht van het locale vliegveld, je uit jouw drukke bestaan midden in deze heerlijke oase van rust doen belanden.

Zeilvakantie WildWind

De Beste Condities

Vassiliki staat bekend om zijn uitstekende windcondities. Het lichte windje in de morgen is perfect om beginnende zeilers de basics te leren en voor de gevorderden hun technieken te perfectioneren terwijl de harde ‘halve wind’ die bijna elke middag over de berg blaast, de ervaren zeiler en windsurfer helemaal uit zijn dak doet gaan. Belangrijk is dat de baai , aan drie kanten omsloten, voor iedereen een veilige omgeving is

Het Beste Materiaal – De vloot van zeilboten bevat zowel simpele éénrompers voor beginners zoals de Laser Pico’s tot de meest extreme high performance dinghy’s en catamarans waaronder 49er, RS 800, SB3, Tornado, F18 Hobie Tigers en ongeveer alles wat er tussen in ligt. Voor elk wat wils, als je het aankunt mag je de hele range uitproberen…. maar dan heb je wel 2 weken vakantie nodig!

Geen reacties.

Beantwoorden