Voordelen van een zeilvakantie

4 juni 2014

Nieuws, Zeilvakantie

Wat zijn de voordelen van een zeilvakantie?

Een zeilvakantie is een ideale manier om veel te kunnen zonnen, maar tegelijkertijd ook actief bezig te zijn. Vanaf het moment dat je je auto bij Schiphol parkeert en naar je zeilbestemming vliegt is het genieten. We hebben alle voordelen van een zeilvakantie even voor je op een rij gezet. Zorg er overigens wel voor dat je een reisverzekering hebt die ook dekking biedt tijdens een zeilvakantie. Er zijn zoveel voordelen om op zeilvakantie te gaan...

Zeilen parkeren

 1. Je ziet de mooiste zonsondergangen. Als je aan het zeilen bent dan maak je vaak de prachtigste zonsondergangen mee. Je kan de zon, als het weer mee zit, immers helemaal onder zien gaan totdat de zon als het ware onder het water verdwijnt.
 2. Je kunt vissen Heb je trek? Dan sla je gewoon even een hengeltje uit. Met een beetje geluk heb je snel een lekkere vis aan de haak geslagen.
 3. Je wordt mooi bruin Nergens word je zo snel bruin als op het water. De combinatie van het zoute water en het zonlicht dat op het water weerkaatst zorgt ervoor dat je een mooi kleurtje krijgt en het niet te missen is dat je op vakantie bent geweest. Wel goed blijven smeren, want te veel zon is natuurlijk niet goed.
 4. De vakantie is zo actief als dat je zelf wilt Dat je op zeilvakantie bent betekent natuurlijk niet dat je ook elke dag moet zeilen. Maar het kan wel. Kortom, je bent zo vrij als een vogel. Wil je verder varen, dan kan dat. Wil je nog wel even blijven? Dan kan dat ook.
 5. Eiland hoppen Als je graag diverse eilanden bezoekt dan is een zeilvakantie ideaal. In een paar dagen kan je op deze manier veel verschillende eilanden bezoeken.
 6. Zout water is goed voor je huid Door zout water komt zowel een droge als een vette huid weer in balans. Ook helpt zout water bij huidproblemen zoals eczeem.
 7. Het geluid van de golven Uit onderzoek blijkt dat het geluid van de golven ervoor zorgt dat je een heelrelaxt gevoel krijgt.
 8. Back to basic Op het water heb je geen wifi en ook geen bereik. Daarbij kan je niet al te veel spullen meenemen. Vaak werkt dit erg bevrijdend.
 9. Gezonde zeelucht Zeelucht zit vol met ionen die ervoor zorgen dat je makkelijker zuurstof kan absorberen. Ook wordt zeelucht gelinkt aan een energiek en stressvrij gevoel.
, ,

1 Reactie naar “Voordelen van een zeilvakantie”

 1. Peter Zegt:

  hahahah oke zo kun je het ook bekijken

  Beantwoorden

Beantwoorden