Tip Top Sailing

Het team van Tip Top Sailing staat voor u klaarTipTopSailing

Tip Top Sailing bestaat al sinds 1996 en is gevestigd in het Noord Brabantse Willemstad en heeft daarnaast nog een eigen basis in het Griekse Corfu en Lefkas.

Hun hoofdkantoor staat in Jachthaven De Batterij en is gelegen aan het Hollandsch Diep. U bent er altijd welkom voor een nadere kennismaking.

Zorgeloos zeilen in Griekenland, Kroatië, Turkije of Zeeland…

“Ooit stond Tip Top Sailing als mens dicht bij de natuur, ze waren één met de elementen. Ergens ging het mis en zijn ze geworden tot wat ze nu zijn. Soms heeft het bedrijf het gevoel iets te missen en gaan ze op zoek naar datgene wat ze reeds lang geleden vergeven hebben… de echte vrijheid”.

Wellicht is dit de reden dat steeds meer mensen in een zeilvakantie de ideale vorm van vrijetijdsbesteding ontdekken. Het op jezelf aangewezen zijn en het stoeien met de elementen vormen een perfecte balans tussen inspanning en ontspanning.

Vanuit bovenstaande filosofie biedt Tip Top Sailing een scala aan zeilvakanties.

Of het nu gaat om een zeiljacht huren in Griekenland, met een flottielje zeilen in Griekenland, een boot huren in Nederland of het leren zeilen en zeezeilen tijdens een korte vakantie met een zeiljacht. Ga bij hun een tip top onderhouden zeilboot huren in Zeeland, Corfu of Lefkas. Tip Top Sailing wil u hierbij graag van dienst zijn.

Tip Top Sailing helpt u graag bij de keuze van uw voorgenomen zeilvakantie. Naast een gevarieerd aanbod aan zonnige zeilvakanties naar Griekenland en andere landen, voorzien zij u als ervaringsdeskundigen, van een gedegen stuk advies. Met veel enthousiasme vertelt Tip Top Sailing u alles over de mogelijkheden van zeilen en vakantie in bijvoorbeeld Griekenland, Zeeland, Kroatië, Nederland, Turkije, Frankrijk of Italië.

, , , ,

Geen reacties.

Beantwoorden