De Heineken Regatta wordt versterkt met een damesteam Dutch @ttack

3 maart 2013

Nieuws

Team Dutch @ttack

De 33e Heineken Regatta, die start op  28 februari en eindigt op 3 maart 2013, wordt dit keer versterkt met een damesteam genaamd Dutch @ttack.

Onder leiding van Geertje Strampel en Caroline Jansen is er een damesteam gevormd die mee gaat doen aan de Heineken Regatta op Sint Maarten. Uit het eigen netwerk zijn twee meiden geselecteerd en door middel van het sociale media zijn vier andere enthousiaste deelnemers gevonden die toegevoegd zijn aan het team Dutch @ttack. Zeilervaring was een vereiste, waarbij ook gekeken werd naar de geschiktheid binnen de groep.

Een half jaar voorafgaand zijn Geertje en Caroline voornamelijk bezig geweest met het boeken van tickets, het huren van een zeilboot, het organiseren van trainingsdagen, het volgen van verschillende wedstrijdtactieken en regels, het zoeken van sponsoren en natuurlijk het vormen van een ijzersterk damesteam.

Dutch @ttack is tijdens de Heineken Regatta een van de weinige boten met een volledig vrouwelijke bemanning. Dutch @ttack zal aan de wedstrijd deelnemen met een 44i Sunsail. De Heineken Regatta bestaat uit 200 deelnemende teams, met in totaal ruim 2500 deelnemers.

Geen reacties.

Beantwoorden