Sunsail

Sunsail

Als u van zeilen houdt of een passie heeft voor nieuwe en opwindende ervaring is Sunsail de perfecte keuze. Het bedrijf is in 1974 opgericht en inmiddels de grootste zeil- en watersportvakantie aanbieder, het bedrijf levert geweldige zeilvakanties met een moderne vloot tegen een goede prijs. Sunsail biedt een brede keuze aan watervakanties met meer dan 800 zeiljachten in 30 locaties in het Caribisch gebied, Middellandse Zeegebied, Stille Zuidzee, Indische Oceaan en Europa.Sunsail

Het bedrijf biedt ook flotilla zeilvakanties, zeilscholen, bedrijfsevenementen, watersport clubs en, nieuw in 2011, ook regatta’s. Onze producten zijn geschikt voor zeilers van elk niveau, van beginneling tot expert.

Bareboat Zeilvakantie

Ervaren zeilers kunnen zelf aan het roer staan van hun eigen zeiljacht en hun eigen route plannen op elke bestemming die Sunsail aanbiedt. Geen andere zeilvakantiemaatschappij biedt zoveel manieren om het water op te gaan als Sunsail. Met Sunsail heeft u de flexibiliteit om uw vakantie te personaliseren door alle producten, services en extra’s te kiezen die u nodig heeft. Op deze manier betaalt u alleen voor wat u wilt. Met zoveel zeilopties en bestemmingen bent u er zeker van dat u een fantastisch vakantie tegemoet gaat.

Crewed zeilvakantie

Zeil met een gehuurde schipper en/of kok voor de meest ontspannen vakantie. Of u nou geen zeilervaring heeft, graag geholpen wordt of het gewoon lekker rustig aan wilt doen, een schipper neemt de verantwoordelijk van het roer op zich. Ze kunnen eveneens hun lokale kennis delen en u naar de beste bezienswaardigheden van het desbetreffende zeilgebied leiden. Laat Sunsail al het werk doen zodat u lekker kunt relaxen!

Flotilla

Een flotilla zeilvakantie is de ultieme sociale zeilervaring en biedt een perfecte balans tussen onafhankelijkheid en altijd aanwezige hulp. U zeilt van bestemming naar bestemming in een groep van 14 zeilboten geleid door een leadcrew van Sunsail. Hulp is altijd dichtbij zou u het nodig mogen hebben. U kunt zo onafhankelijk zijn als u zelf wil maar de lead crew is nooit ver weg.

Zeilscholen

Sunsails zeilscholen zijn perfect voor singles, stellen, gezinnen en groepen vrienden van alle leeftijden. Als u iets ander wil proberen zal leren zeilen u een vaardigheid aanrijken waar u heel uw leven wat aan heeft. Uw vrije tijd zal nooit meer hetzelfde zijn. U zal over de gehele wereld de omgeving op het water kunnen verkennen.

Met cursussen die geschikt zijn voor iedereen kunt u uw vrienden en familie uitnodigen om de wereld te ontdekken met Sunsail en net zo gepassioneerd te raken over zeilen. Een Caribisch zeilschoolprogramma is mogelijk op Tortola in de Britse Maagdeneilanden. Sailsail heeft ook zeilscholen in Engeland, de Canarische eilanden, Thailand en Australië.

Bedrijfsevenementen

Sunsail Evenementen kunnen bedrijfszeilevenemten, internationale regatta’s en teambuilding evenementen regelen.

Met hun uitgebreide gloednieuwe vloot gelegen in Port Solent, in Zuid Engeland, maken ze goed gebruik van de Soletn, een van de beste zeilgebieden ter wereld. Sunsail biedt voorbesproken evenementen op maat gemaakt voor uw team mocht u motivatie en inspiratie nodig hebben. Uit het kantoor en op het water kan precies zijn wat benodigd is om uw teamcommunicatie en samenwerking te verbeteren.

Regatta

In 2011 heeft Sunsail regatta’s geïntroduceerd. Met hun gloednieuwe vloot van F40s zal racen in de Solent nog beter maken dan voorheen. Indien u uw eigen race wilt organiseren en meedoen aan de grootste regatta’s, Sunsail kan u helpen nieuwe hoogtepunten te bereiken.

Clubs

Sunsail biedt watersportclubs aan in Griekenland. De clubs hebben alles, zodat de gehele familie kan genieten van zeilen, windsurfen, mountainbiken en tennis. U kunt ook simpelweg relaxen bij het zwembad en in de spa. De clubs bieden de beste outdoor-activiteiten en ongeëvenaarde zeilomstandigheden, van beginner tot expert, uitzonderlijke kinderzorg overdag en ’s nachts, en hoog opgeleide behulpzame en vrendelijke staf.

,

Geen reacties.

Beantwoorden