SailBest

1 november 2011

Aanbieders, Flottielje, Leren, Turkije

SailBestSailBest

SailBest heeft jarenlange ervaring op het gebied van zeilvakanties, flottieljes organiseren, bareboat jachtverhuur, zeilcursussen, zeilen met kinderen, zeilen met schipper, bedrijfszeilen en actief meezeilen in Turkije. Het bedrijf heeft een eigen vloot en de schepen varen onder Nederlandse vlag. De thuisbasis is Marmaris, vanaf Marmaris kunt u twee kanten op zeilen: Naar het westen vind u de ruigere kust met meer wind en naar het oosten waait het meestal zachter en is de kustlijn meer begroeid. Hier zijn talloze mooie baaitjes en leuke plaatjes te vinden.

SailBest beschikt over een Nederlandse flottieljebegeleiding. Naast flottielje zeilen is er ook een mogelijkheid om uw zeilkennis op te frissen door een opfriscursus te volgen van twee dagen of een volledige week. Geen hulp nodig? SailBest verhuurt ook boten zonder schipper.

Eigenaren SailBest

De eigenaren van SailBest International zijn Cees Steijaart en Martin en Adrieenne Visser. Een gedreven stel mensen die er alles aan zullen doen om iedereen de zeilvakantie “van je leven” te bezorgen. Door de jarenlange ervaring kunnen zij alles regelen voor de perfecte zeilvakantie. Flottielje, bareboat, cursus of meezeilen, zij bieden een compleet pakket mét vluchten en eigen transfers van en naar de luchthaven.

Martin en Adrieenne zijn al 14 jaar actief in hun thuisbasis Marmaris en beheren hun eigen jonge vloot van SailBest. De vloot bestaat uit Bavaria’s vanaf 31 voet en blinken uit in fantastisch onderhoud. De gehele winter is Sailbest met hun eigen onderhoudsteam bezig om de schepen in een topconditie te houden. Kijk en vergelijk: Sailbest heeft de jongste schepen in hun eigen vloot, de nieuwste modellen met zeer uitgebreidde technische uitrusting !

Cees heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de branche zeilvakanties. Begonnen in Turkije met een eigen vloot en flottieljeleiding maar later terug naar Nederland om de boekingen, klantencontacten en de marketing voor zijn rekening te nemen. De vele terugkerende gasten gaan dan ook niet “sailbest bellen om een vakantie te boeken” maar gaan “Cees bellen of hij nog een boot beschikbaar heeft”. Kortom Cees is het kloppend hart van SailBest in Nederland

Martin en Adrieenne begeleiden ook de flottieljes met het spikplinternieuwe moederschip Follow Me, een Bavaria 40S. SailBest vaart met 2 flottieljes zodat u een ruime keuze heeft uit een van de vele flottieljeroutes.

Het technische serviceteam onder leiding van Martin bestaande uit Salih, Yalçin en Yilmaz draagt zorg voor het onderhoud van de eigen vloot en zullen indien nodig 24 uur per dag voor uw paraat staan. Ook zij heten iedereen van harte welkom op onze steiger.

Buiten het vaarseizoen verzorgt Adrieenne de gehele administratie en voorraadbeheer van SailBest Turkije. Zij is verantwoordelijk voor de bestelling en levering van de goederen en de bedrijfsadministratie van SailBest Turkije. Zij is het aanspreekpunt van het kantoor Sailbest Marmaris.

 

, , ,

Geen reacties.

Beantwoorden