Nieuwe koers HISWA slaat aan

12 maart 2013

Nieuws

Hiswa: Geslaagd

Bijna 40.000 bezoekers trok de HISWA, die duurde van 6 tot en met 10 maart.

Vorig jaar trok de HISWA ook 40.000 bezoekers, maar was de beurs een dag langer dan dit jaar. De nieuwe k0ers slaat dus aan, aldus organisatie HISWA. Dit is natuurlijk een hele prestatie, aangezien de watersportbranche in onrustig economisch vaarwater verkeert. Ze hebben een sterke beurs neer kunnen zetten, wat veel positieve reacties teweeg bracht, van zowel exposanten als bezoekers.

Op de 2013-editie van de HISWA waren honderden boten te vinden, zoals sloepen, tenders RIB’S, sportboten en natuurlijk zeilboten. Naast de vele primeurs, werden ook veel innovatieve ideeën tentoongesteld. Dit jaar is de Fun Sport Zone, na lange tijd van afwezigheid, weer toegevoegd aan de HISWA. Hier konden bezoekers terecht voor informatie over verschillende fun sporten, zoals kitesurfen, windsurfen en Stand Up Paddling (SUP). Deze Zone maakte het voor de bezoekers ook mogelijk zelf aan SUP’en te doen, wat de beleving van de beurs extra interessant maakte!

Veel exposanten waren een beetje overdondert door het succes van de beurs. Veel kleine boten zijn verkocht en exposanten lieten weten in tijden niet zo’n goede beurs gedraaid te hebben. Volgend jaar vindt er uiteraard weer een editie van de HISWA plaats in de RAI, van 5 tot en met 9 maart. Aan deze editie wordt de HISWA Klassieke Schepen toegevoegd, waarbij een nog grotere doelgroep wordt aangesproken.

6 Reacties naar “Nieuwe koers HISWA slaat aan”

 1. Bram Zegt:

  Wie heeft dit geschreven, weer lekker positief voor de HISWA. Het zijn echt een stel bandieten. Welk watersport bedrijf wil ze tegenwoordig nog aansluiten bij deze mafia. Ik ben nog lid, maar ga binnenkort opzeggen….

  Beantwoorden

 2. Frank Zegt:

  @Bram Dat zijn nogal uitspraken….

  Beantwoorden

 3. Bram Zegt:

  Nu er is geen woord gelogen. Er zijn vast meer mensen die mijn mening delen, maar die durven niet. Ik blijf ook liever wat anoniem. Voor je het weet maken ze je zwart

  Beantwoorden

 4. De Zeiler Zegt:

  Bram waarom blijf je anoniem?

  Beantwoorden

 5. Digisail redactie Zegt:

  Volgens mij is “De Zeiler” ook redelijk anoniem 🙂 Misschien kunnen jullie beter direct contact opnemen met de HISWA, daar kunnen ze meer mee.

  Beantwoorden

 6. Ron Zegt:

  @Bram,
  Klopt helemaal, Hiswa is een club van graaiers.

  Beantwoorden

Beantwoorden