Hypotheek aanbiedingen

10 oktober 2010

Hypotheekvormen

Hypotheek aanbiedingen

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar de meest ideale hypotheek, de ideale hypotheek bestaat die dan? Hieronder ziet u een handig overzicht van een aantal hypotheek aanbieders. Vraag altijd zoveel mogelijk offertes aan, u kunt tegenwoordig bij alle aanbieders eenvoudig een hypotheekaanvraag doen zonder dat dit ook maar iets kost.

 

AFAB Geldservice

AFAB Geldservice, bekend van tv-reclames en onder andere hoofd- en shirtsponsor van voetbalclub Vitesse, is de voordelige specialist in geldleningen en hypotheken. AFAB is onderdeel van AFAB Holding en is uitgegroeid tot Nederlands grootste kredietbemiddelaar en eveneens Nederlands grootste hypotheek service provider. AFAB Holding is voornemens omstreeks medio 2008 een beursgang te maken op Euronext. AFAB staat positief aangeschreven als vriendelijke en betrouwbare kredietverstrekker. Reeds honderdduizenden tevreden cliënten hebben een financieel product afgenomen bij AFAB: Zowel hypotheken, als voordelige kredieten. Dure kredieten kunnen worden omgezet waardoor mensen minder gaan betalen.

 

A-Krediet

Bij A-Krediet bent u aan het juiste adres voor vertrouwd geld lenen in de vorm van een financiering, lening, lease, doorlopend krediet (DK), spaarkrediet, rentekrediet of een persoonlijke lening (PL). A-Krediet is door de ruime ervaring de specialist op het gebied van geld lenen, financieringen en eigenlijk alles wat met geld te maken heeft. Wanneer u een lening aangaat is het natuurlijk van groot belang dat de juiste lening voor u wordt uitgezocht. Dat doet A-Krediet graag voor u! De juiste keuze maken tussen de verschillende leningen is moeilijk en persoonlijk. A-Krediet bekijkt wat in uw persoonlijke situatie de beste financiering is die bij u past. De zogenaamde “addertjes onder het gras” komt u bij A-krediet niet tegen omdat zij kiezen voor een langdurige relatie met onze klanten. Kortom, A-Krediet is het adres voor vertrouwd geld lenen en een verantwoorde offerte voor uw lening tegen de scherpste rente en beste voorwaarden.

 

BKRhuis.nl

BKRHuis onderscheidt zich in de markt omdat ze zich richt op een ”niche” markt waarin ca 900.000 mensen behoefte hebben aan een hypotheek en die niet bij de reguliere banken terecht kunnen . Vaak is een snel advies gewenst en BKRhuis bedient zich van alle mogelijke technische ontwikkelingen op o.a. het internet en haar kantoren in Nederland om de klant snel van een goed en concreet advies en offerte te bedienen. BKRhuis richt zich met name op een doelgroep die naast een hypotheek ook leningen hebben lopen. Middels het oversluiten van de hypotheek en de overwaarde te benutten kunnen de maandlasten voor deze mensen worden teruggebracht. Nadat de leningen zijn gesaneerd, kunnen de mensen na 3-4 jaar weer bij reguliere banken terecht waardoor verdere verlaging van de maandlasten wordt bewerkstelligt. Middels het benutten van de overwaarde kunnen diverse betaling/schuld gerelateerde problemen structureel voor mensen worden opgelost. Denk aan BKR problemen, schuldsanering, betalingsachterstanden, etc.

 

Bcldirect.nl

Lening nodig of uw bestaande leningen goedkoper maken? bcldirect.nl regelt het wél!  BCLdirect.nl bemiddelt succesvol bij vele geldverstrekkers voor leningen tussen 2.500 en 70.000 euro op basis van een doorlopend krediet of persoonlijke lening. Ook voor de financiering van een productaankoop op de (web)winkelvloer kan men bij uitstek bij bcldirect terecht. Via bcldirect.nl leent men deskundig. Zij waarborgen het belang van de klant. Na een online aanvraag volgt een offerte op maat binnen enkele minuten in beeld, per email en post.

 

Geldbutler.nl

Lenen doe je zo. De voordeligste lening op maat. Geldbutler.nl het juiste adres voor een betrouwbare geldlening. Na aanvraag ontvangt u vrijwel direct offerte voor een verantwoorde geldlening met de laagste maandlast en beste rente. Zoek of Google niet verder en vraag nu binnen enkele minuten offerte aan voor ieder gewenst vrij bestedingsdoel. Voor iedereen van 21 tot 64 jaar in bezit van een regulier inkomen inclusief zelfstandigen. WWB uitkeringsgerechtigden of negatieve BKR geregistreerden kunnen wij helaas niet van dienst zijn.

 

Geldshop.nl

Geldshop.nl is hét online financiële warenhuis dat staat voor:

  • Gemak
  • Snelheid
  •  Eenvoud
  • Transparantie
  • Uitstekende service

Met de laagste tarieven en 14 dagen “niet goed geld terug” garantie! Geldshop.nl wil als de online financieel intermediair geldzaken verantwoord en transparant maken. Met behoud van kwaliteit en snelheid en op een verfrissende, plezierige en hulpvaardige wijze.

 

Hypotheek-assistent

Hypotheek-assistent.nl is een website voor consumenten die online een hypotheek aanvraag willen doen. Er zijn 50 geldverstrekkers waarbij men een aanvraag kan indienen overzichtelijk op 1 pagina. Nadat men een keuze heeft gemaakt m.b.t. de gewenste geldverstrekker wordt er om wat basisgegevens gevraagd zodat de geldverstrekker een eerste indruk heeft van de klant. Nadat deze gegevens gecontroleerd zijn wordt er contact met de klant opgenomen om een passende aanbieding te doen

 

Hypotheekvergelijking.nl

Hypotheekvergelijking.nl Vergelijk hypotheken en betaal er niet te veel voor. Als men enkele jaren geleden een hypotheek heeft afgesloten is de kans erg groot dat het nu stukken goedkoper kan en met een goedkopere hypotheek vele duizenden euro’s besparen kunnen worden.

 

Laagstehypotheken.nl

Laagstehypotheken.nl  is een online aanbieder van hypotheken. De kracht van de website is dat op een simpele maar doeltreffende wijze de consument door een aanvraag formulier geloodst wordt waarna binnen 48 uur contact met de klant opgenomen wordt. Door samenwerking met grote inkoop organisaties is heel Nederland afgedekt men kan zaken doen met de meeste bekende geldverstrekkers.

 

Nationale-leentest.org

Nationale-leentest.org is een website waar consumenten binnen 10 seconden een 2 tal berekeningen kunnen uitvoeren m.b.t. kredieten, gratis en voor niks. Indien er een voordeel te behalen is voor de consument dan kan men snel online een vrijblijvende offerte aanvragen welke aangeboden wordt bij de meeste grote geldverstrekkers.

Geen reacties.

Beantwoorden