HISWA te water 2014 primeurs

Hiswa te water 2104

Met nog een paar maanden te gaan, hebben exposanten van de HISWA te water 2014 nu al ruim 45 primeurs aangekondigd. Ook telt de bootshow naast de vele trouwe deelnemers op dit moment vijftien bedrijven die voor het eerst meedoen. Naar verwachting liggen van dinsdag 2 tot en met zondag 7 september circa 310 nieuwe boten van Nederlandse en internationale makelij afgemeerd aan de steigers van Amsterdam Marina op de NDSM-werf. Daarmee bestendigt de HISWA te water 2014 haar positie als meest complete in-water bootshow van Noord-Europa.

Innovatie

Garcia Primeur Hiswa te water II“We zien dat op dit moment zowel bij de motor- als zeiljachten al evenveel primeurs zijn aangekondigd door exposanten als vorig jaar in totaal. Naar verwachting zullen daar de komende maanden nog zeker een aantal bijkomen. Het lijkt er dus op dat er weer meer beweging in de markt zit qua innovatie en ontwerpen van nieuwe of aangepaste modellen. In ieder geval zien de jachtbouwers en importeurs de HISWA te water kennelijk als het juiste platform om hun primeurs te presenteren en daarmee bieden we de bezoekers een breed aanbod met veel nieuws”, aldus project manager Michelle Jonker. Nu maar hopen dat de HISWA dit echt gaat waarmaken. Na jaren van crisis staat het water voor sommige jachtbouwers ver over het gangboord.

Primeurs zeiljachten Hiswa 2014

Een greep uit enkele wereldprimeurs die tot op heden zijn aangekondigd: Arcona, Elan, Salona, SwedeStar, Comar, Saare, Maxi, Bestevaer, Mody, Varianta, Winner en X-yachts. Uit het topsegment is o.a dit jaar ook de Garcia Exploration 45 aanwezig, een uniek jacht ontworpen mede door Jimmy Cornell.

De website van HISWA te water 2014, www.hiswatewater.nl is geheel vernieuwd. Op de homepage zijn de boten, primeurs, kort nieuws en social media berichten meteen zichtbaar. Ook uitgebreide informatie voor een bezoek aan Amsterdam is een belangrijk onderdeel van de website geworden.

 

 

, , , , , ,

Geen reacties.

Beantwoorden