Hiswa 2010: geen extreme stijging bezoekers aantallen

8 maart 2010

Nieuws, Watersport beurzen

Hiswa 2010: geen extreme stijging bezoekers aantallen

De Hiswa 2010 is ten einde, dus kan de balans worden opgemaakt. Ondanks de economische recessie wereldwijd probeerde de Hiswa toch weer een grote botenshow neer te zetten.

Vorig jaar meer bezoekers Hiswa Amsterdam

Men hoopte dit jaar op een groot aantal meer bezoekers dan voorgaande jaren. Maar een explosieve stijging van de bezoekers aantallen bleef uit. Ondanks alle communicatiemiddelen en media die werd ingezet om de Hiswa te promoten onder het watersporterspubliek. Zo kwamen er vorig jaar 50.207 bezoekers. Dit jaar waren het er 51.760 een stijging van maar 3 % ten opzichte van vorig jaar.

Enkele jaren geleden besloot Bavariayachts al zich niet meer te vertonen op de Hiswa. Zo zegt van den Bosch(importeur van Bavariayachts)” het scheelt mij 50.000 tot 60.000 euro wanneer ik niet op de Hiswa ga staan. En daarbij komt dat ik hier ook mijn eigen showroom heb op elk moment van het jaar “.

Toch heeft de organisatie van de Hiswa een positief gevoel overgehouden aan de show. Ondanks dat zij liever een grotere stijging van de bezoekers aantallen had willen zien. We moeten natuurlijk positief blijven, anders komt er volgend jaar niemand!

Geen reacties.

Beantwoorden