Family Sailing: Zeilvakantie voor onervaren zeilers

Family Sailing

Met Family Sailing maakt Zeiljachthuren.nl het mogelijk om als gezin deel te nemen aan een flottielje, zonder dat er een vaarbewijs of ervaring aanwezig hoeft te zijn.

Voor gezinnen die graag een zeilvakantie willen vieren, maar tegengehouden worden door het gebrek aan ervaring of het niet in bezit hebben van een vaarbewijs, biedt Zeiljachthuren.nl de oplossing met Family Sailing.

Met Family sailing kunnen gezinnen deelnemen aan een vloot vol andere Nederlandse gezinnen, waar op de meest populaire bestemmingen wordt gevaren. Aan boord is een ervaren schipper die de boot bestuurd, waardoor het het gezin voldoende tijd heeft voor elkaar, maar wat nog veel belangrijker is dat mensen nu zonder vaarbewijs of ervaring deel kunnen nemen aan een flottielje. Het gezin kan hierdoor ongestoord genieten van de prachtige ongerepte natuur en het helderblauwe water met de parelwitte stranden. Samen met de andere Nederlandse gezinnen kan gezwommen worden in de zee of een hapje en drankje genuttigd worden op een terrasje onder de stralende zon.

Getracht wordt het avontuurlijke en het speelse van de kinderen te combineren met de behoefte aan sightseeing en ontspanning van de ouders. Samen met de flottieljeleider worden de routes uitgestippeld en de activiteiten gepland die als groep gedaan kunnen worden. Het gezin bepaald zelf hoe de routes gevaren wordt en hoe de vakantie ingevuld gaat worden. Aan het einde van de dag komen de gezinnen samen waar gezellig getafeld kan worden, waarbij de kinderen met leeftijdsgenoten in het water spelen of zandkastelen bouwen op de parelwitte stranden.

De Family Sailing wordt vanuit diverse landen en bestemmingen georganiseerd.

Kortom, voor gezinnen die dromen van een zeilvakantie en die dit graag willen delen met anderen, maar niet in het bezit zijn van een vaarbewijs of een gebrek hebben aan ervaring, dan biedt Family Sailing de uitkomst!

 

, ,

2 Reacties naar “Family Sailing: Zeilvakantie voor onervaren zeilers”

  1. Marieke B. Zegt:

    Onze vrienden gaan dit jaar ook voor het eerst zeilen. Dit is natuurlijk leuk als je nog niet kan zeilen. Zelf wil ik geen schipper aan boord hebben, tenzij hij er leuk uit ziet 😉

    Beantwoorden

  2. Digisail redactie Zegt:

    Leuk we zijn benieuwd naar de ervaringen, misschien dat ze die met ons willen delen.

    Beantwoorden

Beantwoorden