Enjoy Sailing zeiljacht verhuur

17 september 2011

Aanbieders, Leren, Nederland, Zeilvakantie

Zeiljacht huren, welkom bij Enjoy SailingEnjoy Sailing

Enjoy Sailing zeiljacht verhuur is sinds jaar en dag de grootste zeiljacht verhuurder in Nederland met havens in de 2 mooiste watersportgebieden van Nederland . Bij Enjoy Sailing kunt u voordelig een zeer compleet & schoon zeiljacht huren. Op hun zeiljachten zult u zeker genieten van uw zeilvakantie of bedrijfsuitje.

Zeilen op IJsselmeer & Friese meren

Een zeilvakantie op het wijdse IJsselmeer, de rustige Friese meren of het avontuurlijke Waddenzee begint bij uitstek in Lemmer. In de gezellige haven – aan de rand van een prachtig natuurgebied – heeft u direct het vakantiegevoel! Een zeiljacht huren in Lemmer is een goede start van uw zeilvakantie.

Zeilen in Zeeland (Sint Annaland)

De haven in Zeeland ligt aan een zijtak van de Oosterschelde –midden in het Nationaal Park Oosterschelde- een mooi vertrekpunt voor uw zeilvakantie naar de kindvriendelijke Grevelingen, de wijdse Oosterschelde of het beschutte Veerse meer. Voor wat meer zeilen, is ook een zeilvakantie langs de Nederlands/Belgische kust of zeilen naar Engeland mogelijk.

De sterke punten van Enjoy Sailing zeiljacht verhuur

  •  Uitstekend onderhouden compleet ingerichte Bavaria & Beneteau zeiljachten
  •  Scherpe prijzen voor het zeiljacht huren
  •  Gezellige haven met gratis parkeergelegenheid bij uw zeiljacht
  •  Professioneel & klantvriendelijk
  •  CWO-Zeilschool
  •  Weinig ervaring met zeiljacht huren? U kunt vanaf 2 uur een instructeur inhuren

Zeilen IJsselmeer

U kunt vanuit Lemmer zeilen op het IJsselmeer de wadden of in Friesland en vanuit St Annaland in Zeeland.

Zeilschool

Zeilen op een kajuitzeiljacht is makkelijker te leren dan u denkt. Ook zonder veel ervaring is het mogelijk binnen korte tijd veilig en zelfstandig te leren varen en gaat de wereld van het water voor u open. Enjoy Sailing zeiljacht verhuur biedt intensieve zeilopleidingen op de zeilschool van 1 dag tot ruim 3 dagen vanuit Lemmer of Zeeland. Om de kwaliteit van de zeilopleidingen te waarborgen, kunnen er maximaal 3 personen per zeiljacht inschrijven, zodat er volop aandacht is voor iedere deelnemer.

Zeilinstructie weekend voor beginnende en gevorderde zeilers

Heeft U altijd willen zeilen, maar helaas nog te weinig zeilervaring dan heeft Enjoy Sailing voor beginnende en maar ook voor de gevorderde zeilers de volgende aanbieding. Een compleet verzorgd weekend zeilen met zeiljacht instructie en een gezellige après-sail. Afhankelijk van uw niveau worden er motormanoevres (straatje keren, aanleggen in box, aanleggen hoger & lager wal, man-over-boord, ankeren) en zeilmanouvres (zeilstanden, reven, man-over-boord) geoefend.

Bedrijfsuitje – Zeilevenement – Relatiedag

Wilt u uw zakelijke relaties of collega’s eens op een speciale manier onthalen? Enjoy Sailing heeft avontuurlijke en gezellige zeilevenementen onder de zon, in de wind en in ieder geval op het water? Lekker even genieten en uitwaaien met collega’s of relaties, waarbij zeilervaring niet nodig is. Enjoy Sailing beschikt over 60 grote luxe zeiljachten, die zeer geschikt zijn voor zeilen met relaties. U kunt zelf het roer in handen nemen, maar er kan ook een schipper geregeld worden, zodat u tijdens de zeiltocht meer tijd kunt besteden aan uw gasten.

 

, ,

Geen reacties.

Beantwoorden