Demarage Zeil Centrum

Zeilles in Zeeland

Zeillessen in Zeeland bij zeilschool Demarage wil zeggen: zeilles op het hoogste niveau. Demarage Zeil Centrum geeft de garantie dat u, na het volgen van hun modules en bijbehorende theorie, de zeilvaardigheden volledig zult beheersen. De zeilschool is centraal gelegen te Dinteloord en een uitstekend startpunt voor uw zeillessen en zeilvakanties in Zeeland en Brabant.Demarage Zeil centrum

Zeilles van een CWO erkende zeilschool

Demarage Zeil Centrum is een CWO en Hiswa erkende zeilschool. De stichting CWO komt voort uit een samenwerkingsverband van de ANWB, KNWV en de Hiswa. Deze overkoepelende organisatie bewaakt de professionaliteit en uniformiteit van de aangesloten watersportopleidingen in Nederland. Er zijn ongeveer 65 vaarscholen en 150 watersportverenigingen aangesloten bij de CWO. Er zijn allerlei voorwaarden waaraan voldaan moet zijn om aangesloten te kunnen zijn bij de CWO, zoals de kwaliteit van het instructiemateriaal de instructeurs en de jachten. Natuurlijk kunt een eventueel eerder (gedeeltelijke) gevolgde CWO cursus Kajuitjachtzeilen verder bij Demarage Zeil Centrum afronden.

Door de kwaliteitsnormen die de zeilschool hanteert staat Demarage zeillessen bekend om hun hoge kwaliteit en vakdeskundigheid van de CWO instructeurs.

Een proefles zeilen

Wanneer u twijfelt of (zee)zeilen überhaupt iets voor u is, raden zij u aan in te schrijven voor een kennismaking les. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee waarna uitleg over het schip en de tuigage plaats vindt. Hierna begint de zeilles. Tijdens de zeilles kunt u aan de instructeurs net zo veel vragen stellen als u wilt. Uiteraard zullen zij u uitgebreid informeren over het zeilen, de veiligheid aan boord, navigeren, manoeuvreren etc. Ook laten zij u veel zelf doen om het gevoel te krijgen hoe het is om te zeilen met een zeiljacht van twaalf meter.

Zeiljacht huren

Bij Demarage Zeil Centrum kunt u diverse zeiljachten huren vanuit Dinteloord, de ultieme vertrekhaven om te zeilen in Zeeland en Brabant. De zeiljachten worden verhuurt onder Hiswa condities. Demarage staat garant voor “vertrouwd zaken doen”. Sinds de oprichting staan zij bekend om de betrouwbaarheid, professionaliteit en natuurlijk de passie voor het zeilen zelf.

Zeilen in Zeeland

Zeilschool Demarage is gelegen in het Deltagebied van Zeeland en Brabant en biedt een uitstekende uitvalsbasis om te gaan zeilen in Zeeland en Brabant. De gebieden zijn zonder enige twijfel, één van de meest diverse zeilgebieden van West-Europa en bieden tal van mogelijkheden voor zowel de beginnende als de gevorderde zeilliefhebber. Contrasten gaan gemakkelijk samen in deze regio´s: stil en stromend water, zoet en zout water, rivieren zeewater, recreatie en landschappelijke gebieden, dammen en banken. De combinatie van al deze factoren zorgen ervoor dat er een (zeil)uitdaging is voor iedereen die de zeilschool bezoekt. Zeilen in Brabant of zeilen in Zeeland: bij zeilschool Demarage maakt u een vliegende start.

Zeilvakantie in Zeeland of Zeilvakantie in Griekenland

Naast het uitgebreide lespakket van zeilschool Demarage kunt u als gast genieten van een prettige en ontspannen zeilvakantie in Zeeland of een overheerlijke zeilvakantie in Griekenland.

Bedrijfszeildag

Ook voor uw bedrijfszeildag bent u bij zeilschool Demarage aan het juiste adres. De invulling van de zeildag wordt in nauw overleg met u vastgesteld. Zo kunnen er bijvoorbeeld overdag één of twee manches worden gezeild en ’s avonds lekker met zijn allen uit eten en/of een grandioos feest. Collega’s, zakenrelaties of vakgenoten die elkaar eerst nog hevig in het vaarwater zitten om vervolgens gebroederlijk het glas te heffen.

 

,

Geen reacties.

Beantwoorden