Archief First International Women’s Sailing Cup

14 oktober 2007

Wedstrijden

Internationale vrouwen cup

 

Vanuit het Turkse Bodrum, op de grens van de Egeïsche zee en de Middelandse zee wordt van 7 tot 14 oktober de eerste International Women’s Cup gezeild. Er zullen 4 Nederlandse, 4 Russische, 2 Israelische en 4 Turkse teams aan de start verschijnen, plus een internationaal team.

 

Doelstelling

Doel van de zeilwedstrijd is om vrouwen inter- nationaal, maar vooral in Turkije meer bij het zeilen te betrekken. Daarnaast wil men op deze manier de regio een impuls geven door het internationale karakter van de westrijden.

 

Zeilgebied

De jaarlijkse race om de Bodrum Cup, waaraan meer dan honderd klassieke zeiljachten deelnemen heeft al meer dan twaalf maal laten zien dat zeilen in dit gebied een geweldige ervaring is. Dat de First International Women’s Cup hier wordt gehouden komt dus niet als een verrassing. Bodrum kent slechts 22.000 inwoners maar de 400.000 toeristen die dit gebied jaarlijks aandoen zorgen voor een bruisend leven.

 

Bemanning

Er zullen 4 Nederlandse, 4 Russische, 2 Israelische en 4 Turkse teams aan de start verschijnen. Daarnaast is er nog een internationaal team. In dit team is nog plaats voor één zeilster. Heb je zin om mee te zeilen op de Beneteau 411 en zie je het bruisende leven in het Turkse Bodrum wel zitten, monster dan aan bij Dorrit Wajer van Shesails.
Geleenstraat 29 1078 LC Amsterdam
info@shesails.nl

020-6711595/ 0620968990
www.shesails.nl

,

Geen reacties.

Beantwoorden